Bilimin Ritmi eTwinning Projesi Başlıyor

Ocak ayı içerisinde 1/A sınıfı öğrencileri öğretmenleri Kübra BİLGE rehberliğinde  yeni bir eTwining projesine başladı. Bu projede diğer ülkelerden diğer okullar ve öğretmenlerle birlikte çalışacağız. Bu bağlantıda katılan tüm ülkeleri görebilirsiniz:

Müzik ve bilim hakkında bilgi edineceğimiz, aynı zamanda onlarla iletişim kurmak için İngilizce kullanımını geliştireceğimiz disiplinler arası bir proje üzerinde çalışacağız.

ÖĞRETMEN AFİŞLERİ VE ÖĞRENCİ LOGOLARI

Hem öğretmenler hem de öğrenciler müzik ve bilimle ilgili farklı etkinlikler gerçekleştirecek. Projeyi organize etmek ve görev dağılımı yapmak dışında öğretmenlerin ilk faaliyeti, yürüttüğümüz projeyi temsil edecek bazı posterlerin oluşturulması oldu. Poster oylamasına okulumuzun  öğretmenleri katılmıştır, kazanan posteri sizlere göstermek için oylamanın bitmesini bekliyoruz.
İlk etkinliğimiz proje logosunu oluşturmak oldu, logonun nasıl yapıldığını, ne işe yaradığını ve neyi temsil etmesi gerektiğini gördük. Daha sonra tek tek veya ikili olarak farklı logolar oluşturduk. Onları beğendiniz mi?

26.02.2024 28

26-02-202426-02-2024